Siirry sisältöön

Rubus Hiushuuhde 200 ml

Rubus Hiushuuhde 200 ml
18,00 €

Kauppias

Rubus Cosmeticsinfo@rubus.fi0400 462 021Y-tunnus:1237748-9 (Tiina ja Marko Torvinen)Kauppiaan ehdot

Rubus hiushuuhde tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Käytä palashampoolla pesun jälkeen hoitoaineena.

Palashampoolla pesun jälkeen hiukset voivat tuntua aluksi tahmeilta johtuen palashampoon lievästä emäksisyydestä. Hiuksen suomut jäävät auki ja keräävät niihin shampoon jäämiä. Hiushuuhde sisältää luonnollista, elävää omenasiiderietikkaa joka happamuudellaan laskee hiuspohjan ja hiusten ph.ta ja samalla sulkee hiuksen suomut tehden niistä kiiltävät ja pehmeät.  Korvaa hoitoaineen käytön ja parantaa myös hiusvärin pysyvyyttä.

Sisältää peltokortetta ja kanervan kukkaa. Peltokorte sisältää runsaasti piitä joka on hyödyksi hiuksille ja päänahalle. Kanervan kukka on antiseptinen ja rauhoittava sekä toimii tehokkaana antioksidanttina. 

Sisältää myös sitruunaruohon eteeristä öljyä. Se virkistää, elvyttää ja stimuloi päänahan verenkiertoa.

Soveltuu sekä tummille että vaaleille hiuksille.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä, pohjalla oleva sakka kuuluu huuhteeseen. Lisää korkillinen (tai kaksi) ja 2 dl vettä kuppiin. Pese palashampoolla hiuksesi ja huuhtele hyvin, puristele hiuksistasi ylimääräinen vesi pois. Levitä huuhdetta tasaisesti hiuksiin, huuhtele kevyesti vedellä tai jätä huuhde hiuksiin, etikan tuoksu kyllä katoaa hiusten kuivuttua. 

Ingredients:

Pyrus Malus Ferment Filtrate, Aqua, Equisetum Arvense Extract, Calluna Vulgaris Extract, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Citronellal*, Geranioil*, Limonene*

* Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä