Siirry sisältöön

Rubus Tyrni öljyseerumi 10 ml

Rubus Tyrni öljyseerumi 10 ml
13,00 €

Kauppias

Rubus Cosmeticsinfo@rubus.fi0400 462 021Y-tunnus:1237748-9 (Tiina ja Marko Torvinen)Kauppiaan ehdot

Rubus Tyrni öljyseerumi kasvoille ja kuivalle silmänympärysiholle

Sisältää iholle hyviä kasviöljyjä.

Arganöljy on tunnettu sen monista ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Ravitseva, ihoa elvyttävä ja suojaava öljy kaikille ihotyypeille. Elvyttää ihoa, joka kaipaa eloisuutta. Vähentää tulehdusta, auttaa pitämään ihon pehmeänä. Imeytyy ihoon nopeasti. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja omega 6- rasvahappoa, mikä edistää ihon uudistumista. Siinä on luontaisesti korkea E-vitamiinipitoisuus. Luomu.

Jojobaöljy eheyttää ja vahvistaa kuivuudesta kärsinyttä ihoasi.  Kosteuttava, ravitseva ja suojaava öljy.  Jojoban luontainen PH-pitoisuus 5 on hyvin lähellä ihon omaa PH:ta. Ei tuki ihohuokosia, sopii kaikille ihotyypeille. Oivallinen myös hiusten ja päänahan hoitoon.Luomu.

Manteliöljy on hyvä ja mieto öljy. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle. Se on pehmentävä, elvyttävä ja ravitseva. Luomu.

Tyrniöljy on erittäin vitamiini- ja mineraalipitoinen joka sisältää runsaasti A, C, E -vitamiineja, betakarotiinia ja flavonoideja.  Omega-7 -rasvahappo tukee ja pehmentää ihoa, oleiinihappo lisäksi uudistaa ihosoluja ja on tulehdusta alentava. Tyrniöljy on hyödyllinen ihotulehdusten ja palovammojen hoidossa. Se lievittää kipua ja nopeuttaa vahingoittuneen kudoksen ja haavojen paranemista. Tyrniöljyn avulla on saavutettu hyviä tuloksia atooppisen sekä erittäin kuivan ja herkän ihon hoidossa. Tyrniöljy on erittäin antioksidanttinen.  

Ingredients:

Argania Spinosa, Prunus Amygdalus, Simmondsia Chinensis, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Tocopherol